Infographic gekanteld werken

U ziet ze ongetwijfeld regelmatig voorbij komen, termen als “De Kanteling”, “Het Gesprek” en “ontschotting”. Het zijn begrippen die onlosmakelijk zijn verbonden met de toekomst van uw gemeente. Maar weet u eigenlijk al wat dit specifiek voor u in de praktijk gaat betekenen? Grote kans van niet. En dat is logisch. Want de omschakeling naar de praktische toepassing van de Wmo kan vrij complex zijn. Gelukkig kan het ook makkelijk. Bijvoorbeeld door te profiteren van de uitgebreide ervaring van Van Brederode.

Een belangrijk onderdeel van de transformatie rondom de Wmo is dat uw werkprocessen moeten worden omgevormd volgens de kaders van de gekantelde werkwijze. Omdat deze omschakeling vraagt om nieuwe capaciteiten op de werkvloer, bent u vooral geholpen met heldere inzichten en praktische actiepunten. Alleen zo kunt u zich snel thuis gaan voelen binnen de verschillende onderdelen en stappen van deze werkwijze.

Van Brederode helpt u hierbij. Omdat wij als eerste indicatiebureau de gekantelde werkwijze volledig in onze processen hebben geborgd, kunnen wij u als geen ander helpen bij de operationele toepassing van “De Kanteling”.

Om onze uitgebreide ervaring en praktijkgerichte insteek aan u te bewijzen, hebben wij onze werkwijze in deze poster stap voor stap voor u uitgewerkt. Op de voorkant vindt u onze volledige visie waarin wij het thema “zelfstandigheid” centraal stellen. De komende tijd zullen wij steeds een deel van deze visie uitgebreider toelichten.

Wij wensen u veel leesplezier.

Klik hier om het document te downloaden

 Download Infographic

Actuele nieuwsitems

Er zijn op dit moment geen laaste nieuwsberichten aanwezig.