Van claimen naar ware kanteling

U ziet ze regelmatig voorbij komen; termen als ‘De Kanteling’, ‘Het Gesprek’, en ‘ontschotting’. Misschien wel vaker dan u lief is. Het zijn begrippen die onlosmakelijk zijn verbonden aan de toekomst van uw gemeente en die richting geven aan de transformatie naar de Wmo.

Visionaire statuten, strategisch beleid en abstracte screnario’s vliegen u om de oren. Maar weet u inmiddels al exact wat ‘De Kanteling’ voor u betekent? Heeft u al inzicht in de gevolgen voor uw gemeente en wat dit inhoudt voor de aanpak van uw medewerkers op de werkvloer?

Grote kans van niet. En dat is jammer. Want in plaats van generieke vergezichten heeft u liever een helder inzicht in de actiepunten die u moet afhandelen om uw gemeente klaar te maken voor deze transformatie, nietwaar? Gewoon praktisch en passend waar u meteen mee aan de slag kunt, toch? Van Brederode geeft u deze inzichten. En meer. Want door onze uitgebreide ervaring in de praktische uitvoering en de operationele toepassing van de Wmo zijn wij specialist in het vertalen van beleid naar de beste pragmatische uitvoering voor uw situatie. Wij volgen onafgebroken de gevolgen die strategisch geformuleerd beleid heeft op uw dagelijkse praktijk. Hierdoor zijn wij in staat om u kraakheldere oplossingen te bieden rondom de praktische toepasbaarheid van ‘De Kanteling’ binnen uw organisatie.

Maar bovenal zijn wij een intelligente en praktische gesprekspartner.

Daar zijn we trots op.


Klik hier voor de gehele brochure

Actuele nieuwsitems

Er zijn op dit moment geen laaste nieuwsberichten aanwezig.