Website Van Brederode vernieuwd

Wij hebben het nieuwe jaar ingeluid met de lancering van onze geheel vernieuwde website www.vanbrederode.eu.

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan de verbetering van de structuur, navigatie en vormgeving en we zijn trots op het resultaat! De oude website was geen goede weerspiegeling meer van het bedrijf. U kent ons misschien voornamelijk als indicatieadviesbureau, maar wij hebben onze kernactiviteiten in de loop der jaren uitgebreid met beleid- en organisatieadvies, opleidingen en detachering binnen verschillende wet- en regelgevingen (zie "Over ons").

Met onze vernieuwde website kunt u makkelijker de informatie vinden die u zoekt. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wij blijven natuurlijk werken aan verbetering van de website. Een website is immers nooit "af". Uw mening is daarbij natuurlijk heel belangrijk. Aanvullingen of suggesties blijven dan ook van harte welkom. U kunt deze sturen naar info@vanbrederode.eu.

Ook onze digitale nieuwsbrief zal binnenkort in een nieuw jasje worden gestoken, dus houd uw mailbox in de gaten. Ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief nog niet, klik dan hier en meld u aan. U hoeft alleen uw e-mail adres achter te laten waarna u automatisch iedere maand actuele nieuwsberichten uit de markt van ons ontvangt. Zo blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied.

Actuele nieuwsitems

Er zijn op dit moment geen laaste nieuwsberichten aanwezig.